Enthousiast geworden over onze stichting?

 

U kunt ons op verschillende manieren steunen:

 

Word donateur

Onze donateurs zijn de motor van onze stichting. Als donateur van de stichting steunt u ons structureel en stelt u ons in staat om onze projecten blijvend te financieren. We zetten uw geld in waar het het hardst nodig is. Zo kunnen we samen structureel iets verbeteren binnen de lopende projecten of aankomende nieuwe projecten. 

Ja, ik word donateur

 

Geef Eenmalig

U kunt ons een eenmalige schenking doen. Lekker snel en zonder verplichtingen voor de toekomst. Hiermee kunnen wij onze acties een extra financiële prikkel geven.

U kunt bij uw betaling aangeven of uw gift voor een specifiek project is of een speciale actie. Uiteraard kunt u ons ook deze keuze laten. Een ding is zeker, uw geld wordt goed besteed!

U kunt uw schenking rechtstreeks overmaken op:

Rekeningnummer NL93 ABNA 0496 7940 86 ten name van Stichting Help Afrika te Loppersum.

 

Steun ons met de opbrengst van feesten en partijen

Wat een feest! Zo nu en dan ontvangen wij een gift naar aan leiding van een jubileum of verjaardag. In plaats van cadeaus vragen mensen een bijdrage voor een goed doel. En soms is dat onze stichting.

Heeft u een jubileum en wilt u de opbrengst aan een goed doel besteden? Neem gerust contact met ons op. We kunnen u helpen door informatiemateriaal ter beschikking te stellen. In sommige gevallen kunnen we langs komen om een presentatie te geven over wie we zijn en wat we doen.

 

Wist u dat uw gift aftrekbaar van de belasting is? Onze stichting is ANBI geregistreerd.

De Belastingdienst beschouwt Stichting Help Afrika als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Geld schenken aan de stichting is daarmee niet alleen voor donateurs fiscaal voordelig, maar ook voor de stichting zelf. Donaties zijn onder deze regeling aftrekbaar voor de inkomstenbelasting en Stichting Help Afrika hoeft geen schenkingsrecht te betalen. Hierdoor wordt de effectiviteit van de donaties vergroot. Meer over ANBI staat op de website van de Belastingdienst.

 

Steun ons via Doel Shop

Bestel via DoelShop je producten bij de populairste webshops en er gaat een deel van het aankoopbedrag naar ons doel zonder extra kosten.  

Ga naar Doel Shop en selecteer Stichting Help Afrika. Zo kunt u ons geheel kosteloos steunen door via Doel Shop te winkelen. De aangesloten webshops zoals Bol.com, CoolBlue of de Albert Heijn dragen een bijdrage af. U wordt gevraagd een inlog account aan te maken. Deze bestaat slechts uit uw mailadres en een wachtwoord.

U kunt zich te allen tijde afmelden als donateur. Stuur daarvoor een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Ook adreswijzigingen en andere wijzigingen kunt u doorgeven aan ons secretariaat.

Doneer via Geef.nl